Tι θα συμβεί στον 2ο κύκλο του Stranger Things;

Ενώ εμείς καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.

Προσοχή: Το κείμενο αυτό περιέχει spoilers, οπότε όσοι και όσες δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμη τον πρώτο κύκλο, συνεχίστε την ανάγνωση με δική σας ευθύνη…

Η επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχεια της ιστορίας σε δεύτερο τηλεοπτικό κύκλο βρίσκεται ακόμη στα σκαριά όμως σε συνέντευξη του ένας από τους δύο δημιουργούς (σας θερμοευχαριστούμε!), ο Matt Duffer, δήλωσε πως η συνέχεια “Πρόκειται να είναι κάπως πιο διαφορετική…περισσότερο σκοτεινή”.
Άρα λοιπόν όλα είναι θέμα χρόνου.

Μέχρι όμως να έρθει αυτός ο κύκλος στις οθόνες μας, ας απαντήσουμε σε ορισμένα φλέγοντα ερωτήματα:

stranger-things-eleven-star-large_trans++QoamytKZXL_WGgCeRLuXZwDFfz1J2Xw7AAgFCRzwvx4

-Είναι νεκρή η Eleven;

Σχεδόν όχι.  Ναι μεν την είδαμε να αντιμετωπίζει μέχρι τελικής πτώσεως και να αφανίζει τον “demongorgon”, στο “Μετά από ένα μήνα” του τελευταίου (8ου) επεισοδίου ο Chief Hopper εμφανίζεται να τοποθετεί το αγαπημένο φαγητό της μικρής ηρωίδας (βάφλα) σε ένα μαρμάρινο κιβώτιο μέσα στο δάσος.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του  Matt Duffer στο περιοδικό Variety, “προφανώς και κάτι συνέβη στην Eleven μετά τη μάχη και δεν γνωρίζουμε που πήγε. Μας αρέσει όμως η ιδέα μιας ενδεχόμενης ένωσης του Hopper με την Eleven.

– Τι θα συμβεί στον Will;
stranger-things-will-large_trans++8juO8C_Vdx2cT20LARTibgJPRV3mEWc1JIB4HAWdEJE

Ο μικρός Will τελικά επέζησε, όμως έχει ακόμη παραισθήσεις από τον εγκλεισμό του στο “Upside Down” και όχι μόνο. Έχοντας λοιπόν εγκλωβιστεί σε αυτό το απόκοσμο μέρος για μια ολόκληρη εβδομάδα είναι φυσιολογικό αυτό να επηρεάσει τη ψυχολογία του του αλλά και την υγεία του. Ο Ross Duffer δήλωσε “Θέλουμε στη δεύτερη σεζόν να εξερευνήσουμε τι επίδραση μπορεί να έχει κάτι τέτοιο (ο εγκλωβισμός σε εκείνο το μέρος) στο ψυχισμό του Will.”

– Eπιστρέφει ο “Papa”;
 To κακό της υπόθεσης, Dr. Martin Brenner, τον είδαμε τελευταία φορά να δέχεται κατά μέτωπο επίθεση από το τέρας. Το πλάνο έκλεισε δίχως να ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη. Ο ηθοποιός που τον υποδύεται ανέφερε μονάχα
“Ω ναι θα υπάρξει δεύτερη σεζόν”.
Τον περιμένουμε…

-Θα συναντηθεί η Eleven με τη μητέρα της τελικά;

Είναι πολύ πιθανόν να συμβεί κάτι τέτοιο στον 2ο κύκλο.
Είδαμε για πολύ λίγο τη μητέρα της (καταλάβαμε από τα συμφραζόμενα πως είναι αυτή η μητέρα της  Eleven), μια γυναίκα βυθισμένη στην κατάθλιψη της περιμένοντας να δει το κοριτσάκι της μετά από 12 ολόκληρα χρόνια.

5-questions-we-have-after-finishing-stranger-things-1062089
-Τι συμβαίνει με τον Hopper;

Ο μόνος λόγος που οι κουστουμάτοι κακοί (επιστήμονες) επέτρεψαν τελικά τον Hopper και τη μητέρα του Will, Joyce, να μπουν στον “Κάτω Κόσμο”, ήταν η συμφωνία μεταξύ των να μην ξεστομίσουν τίποτα απολύτως για το τι είδαν αφού καταφέρουν και επιστρέψουν.
Στον “Ένα μήνα μετά” όμως, βλέπουμε τον Hopper να μπαίνει δίχως αντίρρηση στο αμάξι μαζί με δύο μπράβους της εταιρείας Hawkins.
Κάπως έτσι γεννιέται το ερώτημα και η ανησυχία, αν έχει κάνει κάποιου άλλου είδους συμφωνία μαζί τους.

– Σε ποια χρονική περίοδο θα βασίζεται η 2η σεζόν;

“Θα μεταφερθούμε ένα χρόνο αργότερα”, δήλωσε ο Matt Duffer, κάτι που θεωρεί αναγκαίο καθώς ο μικρός που υποδύεται τον Dustin, Gaten Matarazzo, έχει μεγαλώσει στην πραγματικότητα τόσο όσο να αλλάξει η φωνή του.

-Πως δημιουργήθηκε το τέρας;

Ο Ross Duffer πρόσφατα ανέφερε σε συνέντευξη του πως στον δεύτερο κύκλο θα παραλείψουν την ιστορία προέλευσης του τέρατος επειδή φαίνεται να είναι αρκετά πολύπλοκη (σύμφωνα με ένα έγγραφο 30 σελίδων που έχουν στα χέρια τους) ώστε να τη διηγηθούν και να την εξηγήσουν!

Και το μόνο σίγουρο; Αναμένουμε με κομμένη την ανάσα.

ST_107-108_Unit_0754_R_CROP

 

 

Παρασκευή Γιουβανάκη

Το διόλου αθώο αλλά παθιασμένο φλερτ της με την 7η Τέχνη, ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία... Με τα χρόνια, αφού είδε πως δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, πήρε την απόφαση να σπουδάσει Κινηματογράφο. Όσον αφορά λοιπόν τον κινηματογράφο, δηλώνει βαθιά θρησκευόμενη! Καλές προβολές!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ