Η Marvel ανατινάζει το κινηματογραφικό cast των Fantastic 4

Τι τρέχει με το νέο cast των "Fantastic 4";

Νωρίτερα μέσα στο φθινόπωρο, το Firstshowing είχε κάνει μια μικρή αναφορά, σχετικά με την ένταση που είχε αρχίσει να δημιουργείται τον τελευταίο καιρό μεταξύ της Marvel και της 20th Century Fox. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η Fox ανακοίνωσε τα σχέδια της για την νέα κινηματογραφική της  προσθήκη στο σύμπαν των Fantastic 4, οι fan ήταν ιδιαίτερα σκεπτικοί, ακόμα περισσότερο μάλιστα όταν η ταινία λάμβανε τίτλους όπως σκοτεινή, θαρραλέα (από άποψη ίσως παραγωγής) και φυσικά ρεαλιστική. Oι φήμες ωστόσο που τροφοδοτούσαν τα νέα σχετικά με την ένταση που υπήρχε μεταξύ των δυο εταιριών, απέκτησαν μια κάποια βάση, όταν η κατάσταση μάλλον κλιμακώθηκε σε τέτοιο σημείο, ούτος ώστε η Marvel να αποφασίσει να δώσει τέλος στην εικονογραφημένη καριέρα των 4 φανταστικών, με σκοπό να μειώσει το ενδιαφέρον για την επερχόμενη ταινία της Fox.

Πράγματι η κυκλοφορία του comic book έχει σταματήσει τουλάχιστον για την ώρα, και φυσικά δεν υπάρχει κάποιου είδους απόδειξη, πως η συγκεκριμένη κίνηση έγινε από κακόβουλη πρόθεση, αφού τουλάχιστον η Marvel έσπευσε άμεσα να διαψεύσει τις εν λόγω φήμες.

Παρόλα αυτά ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά σε κάποια ιδιαίτερα πονηρά καρέ από το 12ο τεύχος του Punisher σε σχέδιο Mitchel Gerads και σενάριο Nathan Edmonson, μπορούμε εύκολα να δικαιολογήσουμε τον ντόρο γύρω από το θέμα, αφού οι σελίδες που ξεδιπλώνονται παρακάτω μόνο λαδάκι στη φωτιά ρίχνουν.

Εδώ βρίσκονται τα εν λόγο καρέ του Punisher #12 τα οποία και μας γεμίζουν με ερωτηματικά…

unnamed

unnamed

unnamed

unnamed

Πρέπει άραγε να γράψω για τα αυτονόητα;  Το όνομα Trang δεν μπορεί παρά να αποτελεί φυσικά αναφορά στον Josh Trank, σκηνοθέτη του επερχόμενου reboot. Οι τρείς χαρακτήρες στη συνέχεια που παρουσιάζονται στις σελίδες του comic όλως περιέργως μοιάζουν στους πρωταγωνιστές του φιλμ Miles Teller, Kata Mara και Jamie Bell με τον τελευταίο να αναφέρεται στο όνομα Mike, μάλλον εννοώντας τον Michael B. Jordan, aka the new Human Torch.

Αν και αυτές οι σίγουρα καλοσχεδιασμένες σελίδες δεν μπορούν να αποτελέσουν σε καμία περίπτωση απόδειξή ρήξης μεταξύ των δυο μεγάλων εταιριών, οφείλουμε ωστόσο να παραδεχθούμε πως είναι κάπως θα λέγαμε αντιεπαγγελματικό να σκοτώνεις με τέτοιο τρόπο ένα κινηματογραφικό cast και μάλιστα μέσα στις σελίδες ενός comic book.

Όπως και να έχει και παρ όλες τις-ίσως λέμε-φιλότιμες προσπάθειες της marvel να μειώσει τον ενδιαφέρον μας για το νέο reboot, εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι και εν αναμονή για την πρεμιέρα των Fantastic 4 στις 7 Αυγούστου του 2015.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ