Στο sequel του «Σκαθαροζούμη» ο Tim Burton;

...

BeetlejuiceΓράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

O «Σκαθαροζούμης» του 1988, ήταν η δεύτερη ταινία του σπουδαίου Tim Burton, ένα μακάβριο αριστούργημα που μας σύστησε τον Αμερικανό σκηνοθέτη με αρκούντως εκκωφαντικό τρόπο. Σήμερα, 25 χρόνια έχουν ήδη περάσει, ο Burton δείχνει να μην «πατά» και τόσο καλά στα πόδια του-μετά και την αποτυχία του «Dark Shadows» το 2012-αλλά οι τελευταίες φήμες που μας έρχονται από τις ΗΠΑ σπεύδουν να μας αναπτερώσουν το ηθικό.

Οι συζητήσεις γύρω από τη συνέχεια του εμβληματικού φιλμ του 1988, κρατούν από το 2011, με τους σεναριογράφους Seth Grahame-Smith(Dark Shadows) και David Katzenberg να δηλώνουν πόσο πολύ θα ήθελαν τον Burton στο τιμόνι αυτού του sequel. Οι μη επιβεβαιωμένες πηγές από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, αναφέρουν πως ο 55χρονος κάνει ότι μπορεί ώστε να χωρέσει στο «βαρύ» πρόγραμμα του τη σκηνοθεσία του επερχόμενου «Σκαθαροζούμη», καταφέρνοντας να αλλάξει την ημερομηνία του «Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children»-πάντα σύμφωνα με τις φήμες- το οποίο ετοιμάζει για λογαριασμό της Fox. Θυμίζουμε επίσης, πως ο «σκοτεινός» σκηνοθέτης βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο παραγωγής του «Big Eyes» με την Amy Adams και τον Christoph Waltz.

Φυσικά, όσο οι πληροφορίες παραμένουν αναπάντητες από επίσημα στόματα, εμείς μετριάζουμε τον ενθουσιασμό μας. Από την άλλη, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, και ο Burton σίγουρα θα ήθελε να βρίσκεται επικεφαλής της συνέχειας του κινηματογραφικού «παιδιού» του. Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*