Ο David Fincher σκηνοθετεί το νέο video clip του Justin Timberlake «Suit and Tie»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Μετά από χρόνια απουσίας (7 για την ακρίβεια) από τα μουσικά δρώμενα, ο Justin Timberlake επιστρέφει με καινούργιο κομμάτι και αυτό αξίζει να το γιορτάσεις με επίσημο ντύσιμο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φέρνει μαζί του και την καλύτερη παρέα, τon David Fincher για να σκηνοθετήσει το καινούργιο του video clip με τίτλο “Suit and Tie”. Ο Timberlake έχει ξανασυνεργαστεί με τον Fincher παλιότερα στο “Social Network” και αυτή η συνεργασία τους σηματοδοτεί, και για τους δύο, την επιστροφή σε αυτό που τους έκανε διάσημους: την μουσική βιομηχανία.

Το, γυρισμένο εξ ολοκλήρου σε άσπρο και μαύρο, video clip ξεχειλίζει στυλ. Ο Fincher θέλει να δείξει πως ο Timberlake είναι ακόμα σέξι και τολμά να “bring the SexyBack” για άλλη μια φορά δείχνοντας τον τέλειο, κουλ και στυλάτο σε ότι κι αν κάνει. Παρέα του είναι και ο Jay-Ζ και χορεύτριες με σέξι εσώρουχα και αν και το τραγούδι μπορεί να μην σε κερδίσει με το πρώτο άκουσμα, σίγουρα το video clip θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Το “Suit and Tie” είναι το πρώτο single που κυκλοφορεί από το νέο άλμπουμ του Justin Timberlake “The 20/20 Experience” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου. Φυσικά ο Timberlake δεν έχει παρατήσει τις ταινίες και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και “Inside Llewyn Davis” και “Runner, Runner” που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν μέσα στον χρόνο.

Σχόλιο

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

  • dimaspros
    dimaspros
    16 Φεβρουαρίου 2013 at 10:36 πμ - Reply

    Επιστροφή του Fincher στις μέρες του Vogue; Πολύ καλό πάντως!