Τα Χελωνονιντζάκια είναι εξωγήινοι

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Όχι δεν το λέω εγώ αλλά ο Michael Bay. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τα “Χελωνονιντζάκια” (ξανα)γίνονται ταινία. Το πολυαγαπημένο cartoon στα τέλη της δεκαετία του ’80 μεταφέρεται για άλλη μια φορά στην μεγάλη οθόνη αυτή την φορά με παραγωγό τον Michael Bay και σε σκηνοθεσία του Jonathan Liebesman (σκηνοθέτη της “Οργής των Τιτάνων” (Wrath of the Titans)). Για κάποιον που μας έδωσε τους “Transformers” που, όπως και να το κάνουμε, ήταν μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι για να πάνε όλα στραβά. Σωστά;

Λίγες μέρες πριν ο Bay δήλωσε ότι κάνει μια ταινία για “εξωγήινους” αντί για μεταλλαγμένες χελώνες. Συγκεκριμένα είπε “αυτές οι χελώνες είναι από μια εξωγήινη φυλή και θα είναι σκληρές, νευρικές, αστείες και εντελώς αξιαγάπητες.” Ρίξε και μια ματιά στο βίντεο παρακάτω.


Φυσικά αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει ένας πανικός στα social media και στα forums μετά την δήλωση του Bay. Πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως η δήλωση περί “εξωγήινης προέλευσης” πρόκειται για λάθος, ή για την ουσία που μεταλλάσσει τις χελώνες. Μέσα σε λίγες ώρες φανς της σειράς άρχισαν να ρίχνουν τις κατάρες τους στον Bay και περίμεναν με αγωνία τον ίδιο να βγει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Έτσι κι έγινε. Ο Bay βγήκε στο δικό του forum του Shoot For The Edit και είπε τα παρακάτω: “Οι φανς πρέπει να πάρουν βαθιές αναπνοές και να χαλαρώσουν! Δεν έχουν διαβάσει το σενάριο. Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά με έναν από τους αρχικούς δημιουργούς της σειράς “Χελωνονιντζάκια” για να βοηθήσει να μεγαλώσει και να δώσει μια καλύτερη αρχική ιστορία. Ηρεμήστε, θα συμπεριλάβουμε τα πάντα που σας έκαναν αρχικά να αγαπήσετε την σειρά. Απλά φτιάχνουμε έναν πιο πλούσιο κόσμο.”

Μπορεί αυτή η δήλωση να ηρέμησε μερικούς, αλλά εμένα με έκανε ακόμα πιο δύσπιστο για το όλο εγχείρημα του Bay να μεταφέρει επιτυχώς τα “Χελωνονιντζάκια”στη μεγάλη οθόνη. Ελπίζω να με διαψεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*