Η πρώτη ταινία του «Adventure Time» είναι στα σκαριά

Θα αγαπηθεί περισσότερο από το The Lego Movie ;

Εδώ και πέντε χρόνια, σχεδόν, η επιτυχία του δημιουργήματος  του Pendleton Ward, είναι αδιαμφισβήτητη. Το «Adventure Time», το οποίο προβάλλεται εδώ και πέντε χρόνια σχεδόν από το Cartoon Network, ακολουθεί τις περιπέτειες των Jake και Finn, οι οποίοι έχουν αποκτήσει ένα μεγάλο φανατικό κοινό κι έχουν αγαπηθεί πολύ.

Η Warner Bros. θα αναλάβει τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη και αναμένεται να είναι μια ομαλή διαδρομή, δεδομένου του ότι το Cartoon Network έχει πολύ καλές σχέσεις με την Warner Bros.

Στην παραγωγή της ταινίας, στην ηγετική θέση θα βρίσκεται ο Chris McCay, ο οποίος έχει ιδιαίτερη εμπειρία στο χώρο των κινουμένων σχεδίων (βλ. Robot Chicken). Απ’ό,τι φαίνεται λοιπόν, και αν λάβει κανείς υπόψη του την επιτυχία του «Lego Movie» πριν κάποιους μήνες, η Warner Bros «επενδύει» αρκετά τελευταία στα κινούμενα σχέδια.

Το «Adventure time: The Movie», βρίσκεται σε πολύ αρχικά στάδια ακόμα, αλλά μην εκπλαγείτε εάν οι ρυθμοί δημιουργίας του αυξηθούν μέσα στο 2015.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ