Το “Adventure Time” αναμένεται να ολοκληρωθεί

Μέσα στο 2018

Το Cartoon network ανακοίνωσε σήμερα ότι η επόμενη σεζόν του cult hit “Adventure Time” θα είναι και η τελευταία του.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς δηλαδή θα προβληθεί στην ένατή του σεζόν, μέσα στο 2018 – χωρίς να λείπουν από αυτήν και τα special επεισόδια φυσικά. Όταν το “Adventure Time” θα έχει ολοκληρωθεί, θα έχει συμπληρώσει 142 ώρες στην τηλεόραση, από το 2010 οπότε ξεκίνησε.

Πολλοί έχουν πει ότι η σειρά είναι ανόητη στον πυρήνα της, όμως λόγω της ψυχής και του χιούμορ που την διακατέχει, εμείς πιστεύουμε ότι το “Adventure Time” είναι πολύ πιο έξυπνο και προσεγμένο από όσο θέλει να πιστεύουμε ότι είναι. Είναι πάντα ευχάριστο άλλωστε να βλέπουμε ιστορίες που πηγάζουν από την ανθρώπινη φύση, ιστορίες σχετικά με το τι παρακινεί τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι κάνουν και ιστορίες που μας εξιστορούν την απόλαυση των bacon pancakes.

Pendleton Ward, δημιουργός της σειράς, δήλωσε πρόσφατα :
“Το Adventure Time ήταν ένα αγαπημένο project για τους ανθρώπους της ομάδας μας που έβαλαν την καρδιά τους στο σχέδιο και τις ιστορίες. Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο κάθε επεισόδιο κάτι αληθινό και βγαλμένο από τις δικές μας ζωές, ώστε να κάνουμε μια σειρά αρκετά προσωπική για εμάς – που να ήταν εμπλουτισμένη και με αστεία! Είμαι πραγματικά χαρούμενος που το κοινό ανταποκρίθηκε για τόσο καιρό. Είναι ένα ιδιαίτερο πράγμα αυτό, νομίζω.”

Land of Ooo, θα μας λείψεις !

maxresdefault

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ