Έφθασε το bloopers βίντεο της ταινίας Lego

Γράφει η Δανάη Σωπασή Μόλις επτά ημέρες έχουν συμπληρωθεί από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Lego στους κινηματογράφους της Αμερικής. Η διασκεδαστική πρώτη ταινία animation με θέμα...

Γράφει η Δανάη Σωπασή

legobatman101720125Μόλις επτά ημέρες έχουν συμπληρωθεί από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Lego στους κινηματογράφους της Αμερικής. Η διασκεδαστική πρώτη ταινία animation με θέμα τους ήρωες Lego, χαρακτηρίζεται μέχρι στιγμής, ως μια καλή προσπάθεια δημιουργίας, χωρίς όμως να είναι από τις καλύτερες animation που θα δούμε για φέτος. Η εύνοια του κοινού από την άλλη μεριά, δείχνει πως η ταινία έχει σημειώσει ήδη 69 εκατομμύρια εισπράξεις.

Ο κεντρικός ήρωας Emmet καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις σε συνδυασμό και με τους υπόλοιπους ήρωες, όπως ο Lego Batman, όπου όλοι μαζί φιλοδοξούν να ενθουσιάσουν το κοινό, στο πλαίσιο των πλάνων περιπέτειας και τους διαλόγους που συνοδεύονται με την ιδιαίτερη soundtrackική μουσική.

Ως παράδοση λοιπόν, στην μοντέρνα πορεία του κινηματογράφου αλλά και των τηλεοπτικών σειρών, γνωστοποιούνται τα bloopers, δηλαδή, όλες εκείνες οι αμήχανες στιγμές των γυρισμάτων, με τα αστεία σημεία, αλλά και τους διαλόγους που δεν συμπεριλήφθησαν τελικά.

Στην περίπτωση του Lego, βγήκε ένα βίντεο που έχει διαμορφωθεί σε animation στυλ και μας παρουσιάζει μερικές από τις σκηνές των γυρισμάτων, και της προσπάθειας για την καλύτερη αποτύπωση των πλάνων, πέρα από την φωνητική ικανότητα και πειθώ. Με τις φωνές των Chris Pratt, Will Arnett, Morgan Freeman, Alison Brie και τα διασκεδαστικά τους πλάνα, θέλουμε σίγουρα να παρακολουθήσουμε την ταινία Lego από τον Μάρτιο στις δικές μας αίθουσες.

Δείτε εδώ το trailer του Lego

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ