Το πολυαγαπημένο «Bob’s Burgers» ανανεώθηκε για δύο ακόμη σεζόν

Το animated sitcom δεν είναι έτοιμο να μας αφήσει ακόμα

Η ευφυής αμερικάνικη σειρά κινουμένων σχεδίων «Bob’s Burgers» μόλις μπήκε στην έκτη του σεζόν αλλά πρόλαβε να ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι FOX και για μία έβδομη και όγδοη.

«Οι Belchers πλέον αποτελούν μία από τις πιο αγαπητές αμερικάνικες τηλεοπτικές οικογένειες και είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι για να τους κρατήσουμε κοντά μας για ακόμα δύο σεζόν», δήλωσε πρόσφατα ο David Madden, πρόεδρος του καναλιού.

Η σειρά με τον Bob και τη σύζυγό του Linda καθώς και τα τρία τους ξεχωριστά παιδιά, Gene, Louise και Tina που στελεχώνουν την επιχείρησή τους, το εστιατόριό τους, πρόκειται για μια από τις πιο καλογραμμένες των τελευταίων ετών με πανέξυπνες δόσεις χιούμορ και ειρωνείας ανάμεσα σε εύστοχα σχόλια για την τωρινή ποπ κουλτούρα. Αποτέλεσμα όλων αυτών : δημιουργία ενός φανατικού κοινού θεατών και υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Δύο ακόμα σεζόν Bob’s Burgers λοιπόν; Ελπίζουμε και σε πολλές περισσότερες !

12112116_960485653997397_3358334296270991143_n

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*