Η κινηματογραφική ομάδα του “Suicide Squad” πλέον ολοκληρώθηκε

Tο cast του "Suicide Squad" είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε.

Με το πέρασμα των τελευταίων εβδομάδων όπου και είχε ως αποτέλεσμα την διαδοχική αποκάλυψη του πολυσυζητημένου cast για την περιβόητη “Suicide Squad”, η Warner Bros. Pictures καθώς και η DC αποκάλυψαν επιτέλους και επίσημα την τελική μορφή που θα έχει αυτή η τόσο ετερόκλητη ομάδα εικονογραφημένων villains, με τα ονόματα των ηθοποιών να συνθέτουν αδιαμφισβήτητα το εντυπωσιακότερο hollywood-ιανό comic-team.

Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν, η τρομερή λίστα έχει ως εξής.

Will Smith θα δώσει ένα ρεσιτάλ σκοποβολής, μέσα από το γραφικό στόχαστρο του Deadshot.

Tom Hardy θα τραβήξει σίγουρα μα και δικαίως τα κινηματογραφικά βλέμματα, ενσαρκώνοντας τον Rick Flag.

Margot Robbie θα φορέσει το sexy κουστουμάκι της Harley Quinn, (άλλο που δεν θέλαμε).

Jared Leto θα βυθιστεί στον παράφρονα ψυχισμό του Joker.

-Ο Jai Courtney (Terminator: Genisys) θα υποδυθεί τον Boomerang, ενώ η Cara Delevingne (Anna Karenina) θα είναι η Enchantress.

Ο Jesse Eisenberg ωστόσο βρίσκεται μάλλον ακόμα στο τραπέζι των συζητήσεων, προκειμένου να ενσαρκώσει για δεύτερη συνεχή φορά τον Lex Luthor, επαναλαμβάνοντας ένα ρόλο που σίγουρα του πηγαίνει γάντι, στο επερχόμενο “Batman vs Superman: Dawn of Justice”, συνδέοντας έτσι (αν τελικά βέβαια επαναλάβει τον ρόλο) συμπαντικά τα δυο φιλμ. Προς το παρόν ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα σαφές.

Όλοι αυτοί οι υπέροχοι villains, αποτελούν την νέα blockbuster-ική ομάδα της Warner Bros. Όπου και με πρόφαση τις άκρως απόρρητες αποστολές της κυβέρνησης που τους έχουν ανατεθεί, θα χτυπήσουν τις αθηναϊκές (και όχι μόνο) σκοτεινές αίθουσες στις 5 Αυγούστου 2016.

Για να είμαι ειλικρινής, το ενδιαφέρον που μου έχει προξενήσει το ολόφρεσκο αυτό comic-assemble, έχει σίγουρα υπερκεράσει αυτό του “Batman vs Superman: Dawn of Justice” η ακόμα και του “Justice League”. Αυτή η καινούρια υπέροχη και ταλαντούχα μάζωξη “κακοποιών στοιχείων”, καθώς και το γεγονός πως δεν έχουμε να κάνουμε με μια ακόμα τυπική superhero θεματολογία, είναι και η αιτία που γλυκαίνει το όλο project. Αν δε προσθέσουμε και το όνομα του David Ayer plus του παραγωγού της τριλογίας του “Σκοτεινού Ιππότη” Charles Roven στην ιδιαίτερη αυτή συνταγή, γίνεται απόλυτα κατανοητό πως η Warner Bros. Pictures έχει πάρει στα σοβαρά την ταινία αυτή, όπου και μάλλον πιο σοβαρά δεν πρέπει να γίνεται.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ