Το «Deadpool 2» θα γίνει πραγματικότητα κι επισήμως

Μαζί με όλη την ομάδα που μας έκανε να τον λατρέψουμε

To «Deadpool 2» βρίσκεται στα σκαριά με σιγουριά πλέον, με τους Ryan Reynolds και φυσικά τον σκηνοθέτη Tim Miller να επιστρέφουν, όπως μας ήρθε η ενημέρωση από το CinemaCon πριν λίγο.

Ολόκληρη η ομάδα δημιουργίας της πρώτης, πολύ επιτυχημένης ταινίας θα επιστρέψει με ένα δεύτερο superhero blockbuster και με τους Rhett Reese και Paul Wernick να αναλαμβάνουν και πάλι χρέη σεναρίου.

Η πρώτη ταινία που μας απασχόλησε πριν λίγο καιρό έφτασε τα 757.3 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, κι έγινε έτσι η πρώτη R-rated ταινία σε όλη την υφήλιο με τον μεγαλύτερο τζίρο. Εκτός αυτού, βοήθησε στο να πάρει μια βαθιά ανάσα η καριέρα του Ryan Reynolds – κάτι που το «Green Lantern» ας πούμε, καταρράκωσε πριν λίγα χρόνια.

Να σημειωθεί ότι το “Deadpool” ήταν το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Tim Miller κι ελπίζουμε σε πολλές ακόμα από αυτόν, μιας και κέρδισε με τη μία την εμπιστοσύνη μας.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ