Το Despicable Me 2 αποθεώνεται

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Το Despicable Me 2 το περιμένουμε πως και πως. Ήδη τα τρέιλερ που έχουμε δει, μας δημιουργούν μινιονοεξάρτηση. Φανταστείτε τώρα, ότι απέναντι στο πιο δύσκολο κοινό, για ταινία κινουμένων σχεδίων, μαθαίνουμε ότι αποθεώθηκε!

Την Τετάρτη, το Despicable Me 2, προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων του Αννεσί, ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ του είδους, με ένα πολύ απαιτητικό κοινό. Παρόλα αυτά, οι τίτλοι τέλους, συνοδεύτηκαν από ένα πρωτόγνωρο χειροκρότημα, με το κοινό όρθιο να αποθεώνει τους δημιουργούς Pierre Coffin, Chris Renaud, Chris Meledandri και Janet Healy, για πολύ ώρα.

Τo Despicable Me 2 συνεχίζει την ιστορία με τον Gru να προσπαθεί να μεγαλώσει την Margo, την Edith και την Agnes ισορροπώντας τη ζωή του “κακού” με αυτή του γονέα. Όταν όμως μια μεγάλη απειλή για την ανθρωπότητα πλησιάζει, ο Gru θα αναλάβει δράση.

Και πάλι φαίνεται ότι τα Μινιον θα κλέψουν την παράσταση, και θα μας δώσουν τον πλέον πολυαναμενόμενο και αγαπημένο, απαισιότατο του καλοκαιριού. Στην Ελλάδα αναμένεται στις 10 Οκτώβρη.

Μέχρι τότε, θυμηθείτε τα τρέιλερ

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ