Το δεύτερο full “Batman v Superman: Dawn of Justice” trailer είναι εδώ με νέες σκηνές

Ακούμε τη νέα μπάσα φωνή του Ben Affleck και βλέπουμε περισσότερο Lex Luthor

“Ο περισσότερος κόσμος δεν μοιράζεται την ίδια άποψη με εσάς, κύριε Wayne“.

H Warner Bros μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο ολοκληρωμένο trailer (προηγήθηκε όλων ένα teaser) για τη νέα επική ταινία του Zack Snyder, “Batman v Superman : Dawn of Justice” – τη συνέχεια, πρακτικά, της ιστορίας του Superman από το “Man of Steel“.

Υπάρχουν περισσότερες εκρήξεις κι εντυπωσιακές σκηνές γεμάτες δράση και ενδιαφέροντες διαλόγους σε αυτό το τρέιλερ, όπως και η αποκάλυψη που όλοι πάνω-κάτω γνωρίζαμε : ότι δηλαδή ο μεγάλος κακός της ταινίας αυτής θα είναι φυσικά ο Doomsday.

Ο Ben Affleck βρίσκεται στο ρόλο του Batman, ο Henry Cavill ως Superman, και η Gal Gadot ως Wonder Woman έχει επιτέλους πιο εκτεταμένη εμφάνιση σε αυτό το νέο τρέιλερ. Ο Jesse Eisenberg από την άλλη, προσπαθεί να γίνει εριστικός ως Lex Luthor, αλλά κάτι μας λέει ότι το αμήχανο αγόρι μέσα του τον εμποδίζει – το ίδιο αγόρι που φυσικά τον βοήθησε στο “The End of the Tour“.

Δείτε το trailer παρακάτω :

Uiw5Wf9bvstthree07bvstthree13bvstthree30bvstthree53bvstthree54bvstthree61

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ