Δείτε το trailer του «Land of the Lost» με άλλο μάτι

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας 

αρχείο λήψηςΑρκετές φορές, το ίντερνετ αποτελεί ένα μέσο δημιουργικότητας, φαντασίας και…καμμενιάς. Τι άλλο μπορούμε να πούμε για έναν από τους χρήστες του, που ανακάλυψε πως η ταινία του Ridley Scott, «Prometheus» και η μετριότητα «Land of the Lost» με πρωταγωνιστή τον Will Ferrell, έχουν αρκετές παρόμοιες σκηνές.

Μετά από αυτή τη συνειδητοποίηση, υπήρχε μόνο ένα αποτέλεσμα, που δεν ήταν άλλο από τη δημιουργία ενός νέου trailer για το «Land of the Lost», στο ίδιο ακριβώς στυλ με το «Prometheus». To τελικό δημιούργημα ξεπερνά κάθε προσδοκία που μπορεί να είχαμε και δίνει νέο ενδιαφέρον στην κωμωδία του 2009, που οι περισσότεροι από μας έχουν σίγουρα ήδη ξεχάσει.

Θυμίζουμε πως το «Land of the Lost» ήταν προτεινόμενο για 7 Χρυσά Βατόμουρα, καταφέρνοντας να βραβευτεί με ένα, αυτό του Χειρότερου Remake(ήταν βασισμένο στη σειρά Land of the Lost). Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το νεότευκτο trailer, αλλά και αυτό του «Prometheus», ώστε να κάνετε μόνοι σας τις συγκρίσεις.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ