Ένα…ειλικρινές trailer για το Game of Thrones

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

hqdefaultH αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν της υπέρ-επιτυχημένης σειράς του HBO, «Game of Thrones», πλησιάζει στο τέλος της, καθώς την Κυριακή θα παιχτεί στις ΗΠΑ το πρώτο επεισόδιο. Τους τελευταίους μήνες έχουμε χορτάσει με teasers και trailers, αλλά η φρενίτιδα συνεχίζεται ακόμα και σε κωμικούς τόνους, όπως μπορούμε να δούμε στο «Game of Thrones: The Honest Trailer» από την ομάδα των Screen Junkies.

Εκτός από απερίγραπτα αστείο, το 5λεπτο βίντεο είναι και απίστευτα…αποκαλυπτικό, κάτι που καθιστά την παρακολούθηση του από αυτούς που δεν έχουν φτάσει στο τέλος της 3ης σεζόν, απαγορευτική. Ατέλειωτα spoilers, άπειρα κλισέ και στερεοτυπικές απεικονίσεις, έχουν συνδυαστεί όλα σε ένα αιχμηρότατο trailer που τρολάρει ασύστολα την σειρά που βασίζεται στα βιβλία του George R.R. Martin.

Όπως ακούμε και στο βίντεο η υπόθεση στην ουσία είναι «Όλοι παλεύουν μεταξύ τους για να κάτσουν στην πιο άβολη καρέκλα του κόσμου, την ώρα που αγνοούν παντελώς την εισβολή ice zombies που απειλούν να τους σκοτώσουν όλους».

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ