Το free της εβδομάδας! «Groundhog Day»

...

Κάθε εβδομάδα, σε αυτή την στήλη, σας προτείνουμε το δωρεάν κινηματογραφικό event της εβδομάδας.

Η καλοκαιρινή περίοδος έχει μπει για τα καλά, ο Ιούνιος φτάνει ήδη προς το τέλος του κι εμείς είμαστε απολύτως έτοιμοι να απολαύσουμε τις κινηματογραφικές εκδηλώσεις που φτιάχτηκαν για να ομορφύνουν τα καλοκαιρινά μας βράδια. Μία από αυτές είναι αναμφίβολα το Athens Open Air Festival, το πρόγραμμα του οποίου σας παρουσιάσαμε πριν λίγες ημέρες και περιλαμβάνει δεκάδες προβολές σπουδαίων ταινιών σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, πλατείες και θερινά σινεμά.

Σήμερα,  Δευτέρα 23 Ιουνίου, έχουμε την άτυπη, «ανοικτή» πρεμιέρα του φεστιβάλ -καθώς η προβολή του «Two Faces of January» απαιτούσε προσκλήσεις- με μία ταινία-σταθμό των 90s: το υπέροχο «Groundhog Day» του Harold Ramis.

Υπόθεση: Ένας μετεωρολόγος καλείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά να καλύψει τον εορτασμό της «Ημέρας της Μαρμότας» σε μία μικρή πόλη της Pennsylvania. Η απέχθεια του για το γεγονός είναι εμφανής και απλά θέλει να διεκπεραιώσει το ρεπορτάζ του και να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σύντομα όμως, θα αντιληφθεί πως ζει την ίδια μέρα ξανά και ξανά και δε φαίνεται να υπάρχει τρόπος διαφυγής.

Πότε: Δευτέρα 23 Ιουνίου 21:00

Που: Σινέ Ψυρρή (Σαρρή 40-44)

Δείτε το trailer:

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*