Το free της εβδομάδας! «Scorpio Rising/Lucifer Rising»

...

Κάθε εβδομάδα, σε αυτή την στήλη, σας προτείνουμε το δωρεάν κινηματογραφικό event της εβδομάδας.

Η καλοκαιρινή περίοδος έχει μπει για τα καλά, ο Ιούνιος φτάνει ήδη προς το τέλος του κι εμείς είμαστε απολύτως έτοιμοι να απολαύσουμε τις κινηματογραφικές εκδηλώσεις που φτιάχτηκαν για να ομορφύνουν τα καλοκαιρινά μας βράδια. Μία από αυτές είναι αναμφίβολα το Athens Open Air Festival, το πρόγραμμα του οποίου σας παρουσιάσαμε πριν λίγες ημέρες και περιλαμβάνει δεκάδες προβολές σπουδαίων ταινιών σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, πλατείες και θερινά σινεμά.

Σήμερα, Δευτέρα 30 Ιουνίου, το μενού περιλαμβάνει δύο cult αριστουργήματα και, συγκεκριμένα, τα «Scorpio Rising» και «Lucifer Rising» του Kenneth Anger. Η διάρκεια τους είναι 28 και 29 λεπτά αντίστοιχα, ενώ θα «ντυθούν» μουσικά από τον Felizol.

Υπόθεση: Ένας στρατός gay ναζί μηχανόβιων, σεξουαλικά και σαδιστικά σύμβολα, ηδονή και πόνος, όλα μαζεμένα για σχηματίσουν το cult δημιούργημα που ακούει στο όνομα «Scorpio Rising».

Στο «Lucifer Rising», τα κεντρικά πρόσωπα είναι οι Αιγύπτιοι Θεοί που καλούν τον δαίμονα Lucifer προκειμένου να εισέλθουν σε μία νέα εποχή αποκρυφισμού.

Που: Ταινιοθήκη της Ελλάδος(Στάση Μετρό Κεραμεικός)

Πότε: Δευτέρα 30 Ιουνίου 21:00

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*