Πως το Game of Thrones έσωσε μία ηθοποιό από την πορνεία

Η ιστορία της Josephine Gillan

Ο τηλεοπτικός “χείμαρρος” που ακούει στο όνομα Game of Thrones, έχει παρασύρει τα πάντα στο διάβα του αποτελώντας μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών. Επιπροσθέτως, σύστησε στο κοινό μια ολόκληρη αρμάδα ελάχιστα -ή και καθόλου- αναγνωρίσιμων ηθοποιών και, στην περίπτωση με την οποία θα ασχοληθούμε σήμερα, κατάφερε να σώσει κάποιους απ’αυτούς από δύσκολες καταστάσεις στις οποίες είχαν περιέλθει.

Η Josephine Gillan, περί ης ο λόγος, πέρασε μια εξαιρετικά τραυματική εφηβεία. Ως νεαρή γυναίκα, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από το γείτονα της, ο οποίος τη νάρκωσε και τη βίασε, με την εγκληματική πράξη αυτή, να οδηγεί σε πολυτάραχα χρόνια για την -πλέον- ηθοποιό, που περιελάμβαναν 24 αλλαγές σχολείων, αλλά και τη στροφή της στην πορνεία και την πορνογραφία ώστε να βγάλει τα προς το ζην. Όλα άλλαξαν όταν αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της σε μία αγγελία που ζητούσε ηθοποιούς μη έχοντες πρόβλημα με το “γυμνό”. Αυτή η αγγελία, έμελλε να ήταν το εισιτήριο για τη συμμετοχή στο “Game of Thrones”, στο ρόλο της πόρνης, Marei.

“Μου απάντησαν πως με θέλουν, και ήμουν εκστασιασμένη, γιατί ήταν μία εκπληκτική ευκαιρία για κανονική ηθοποιία. Δεν είχα ιδέα, όμως, πόσο πολύ θα άλλαζε τη ζωή μου”, τόνισε η Gillan, που είδε τη συμμετοχή της στον 2ο κύκλο της σειράς να επεκτείνεται και στους επόμενους τέσσερις, ενώ η αναγνωρισιμότητα τη βοήθησε να αναλάβει κι άλλους ρόλους σε ανεξάρτητες παραγωγές.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ