Η μεγάλη αλλαγή που θα κάνει το «Game of Thrones»

Οι τελευταίες σεζόν θα είναι μικρότερες

Το “Game of Thrones” θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη για την έκτη του σεζόν στις 24 Απριλίου, αλλά οι παραγωγοί της δημοφιλούς επικής σειράς του HBO ήδη αναλογίζονται το τέλος που θα μπει για τη σειρά αυτή. Και απ’ ό,τι μάθαμε, μάλλον θα πέσει σύντμηση.

Οι υπεύθυνοι της σειράς David Benioff και D.B. Weiss πρόσφατα δήλωσαν ότι υπολογίζουν ότι θα λήξουν τη μάχη για το Iron Throne στη μυθική γη του Westeros με 13 εναπομείναντα επεισόδια μόνο, μετά το πέρας της έκτης αυτής σεζόν.

“Θεωρώ ότι μας απομένουν μόνο 13 επεισόδια μετά από αυτή τη σεζόν. Οδεύουμε προς τον τελευταίο γύρο” είπε ο Benioff. “Είναι μια εικασία, τίποτα δεν είναι εντελώς σίγουρο ακόμα, αλλά αυτό επεξεργαζόμαστε τώρα”

Ο πρόεδρος του προγράμματος του καναλιού HBO, Michael Lombardo, παραδέχτηκε ότι είναι το σχέδιο των δημιουργών του «Game of Thrones» να το συνεχίσουν για περίπου δύο χρόνια ακόμη. Ωστόσο πρόσθεσε ότι «Είμαι πάντα αισιόδοξος πως θα τα βρούμε ώστε να μην απογοητευτούν και οι φανς».

Εδώ και καιρό άλλωστε υπάρχει η φήμη ότι η σειρά θα έληγε με την όγδοη σεζόν. Το HBO μας ενημέρωσε τον Ιανουάριο ότι οι Weiss και Benioff συζητούσαν για δύο ακόμα σεζόν. Οι πιστοί της σειράς θα περίμεναν ίσως ότι οι δύο αυτές σεζόν θα αποτελούνταν από 10 επεισόδια η καθεμία (ως συνήθως), αλλά σύμφωνα με τα παραπάνω νέα,  τα επεισόδια ενδεχομένως να είναι λιγότερα αλλά ας ελπίσουμε σε περισσότερα λεπτά ανά επεισόδιο.

Ολόκληρη η ομάδα του «Game of Thrones» θα αρχίσει τα γυρίσματα για την έβδομη σεζόν του τον Ιούλιο.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*