Το «The Coldest City» στη μεγάλη οθόνη τον Αύγουστο του 2017

Με τους Charlize Theron και James McAvoy

Η Focus Features ανακοίνωσε σήμερα την ημερομηνία κυκλοφορίας στις σκοτεινές αίθουσες του «The Coldest City», μια ταινία βασισμένη στο graphic novel του Antony Johnston και εικονογράφου Sam Hart.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο David Leitch, που έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το «John Wick» πριν από ενάμιση χρόνο, σε συνεργασία με τον Chad Stahelski.

Το «The Coldest City» είναι ένα θρίλερ δράσης που λαμβάνει χώρα στην πόλη του Βερολίνου, την παραμονή, ουσιαστικά, της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου. Η Charlize Theron πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Lorraine Broughton, η οποία είναι μια top πράκτορας του MI6, και που ταξιδεύει σε μια αποστολή στο Βερολίνο προκειμένου να εντοπίσει και να σταματήσει μια αδίστακτη σπείρα κατασκοπείας που μόλις δολοφόνησε έναν πράκτορα-συνάδελφό της για άγνωστους λόγους. Έτσι η Lorraine θα συνεργαστεί με τον επικεφαλή της Αστυνομίας του Βερολίνου, David Percival (James McAvoy), και οι δυο τους θα δημιουργήσουν μια επίπονη συμμαχία και θα εξαπολύσουν όλες τους τις δεξιότητες προκειμένου να καταδιώξουν τη νέα απειλή που θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία όλων των undercover Οργανισμών της Δύσης.

Συμπρωταγωνιστούν οι John Goodman, Sofia Boutella, Til Schweiger, James Faulkner, Eddie Marsan, Roland Møller, Bill Skarsgård, Barbara Sukowa, Johannes Johannesson και Toby Jones.

Το «The Coldest City» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 11 Αυγούστου του 2017.

MV5BMmIwOWFjZDktZmZhZi00NWYzLWExMmQtMjBkMzJkY2Y5YmIxXkEyXkFqcGdeQXVyMTAxMTcwMTk@._V1_

MV5BNGVmMThmZWQtNDg5MS00M2NlLWJmNDgtZmI3M2YyOTJjOTNmXkEyXkFqcGdeQXVyMTAxMTcwMTk@._V1_SX1777_CR0,0,1777,999_AL_

MV5BNmFiZTViMjctYTYzZS00NThiLTgwMTMtODU3ZThkMjJkMzIwXkEyXkFqcGdeQXVyMTAxMTcwMTk@._V1_SY1000_CR0,0,666,1000_AL_

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ