Το Honest Trailer του “Pixels” είναι ασύγκριτα πιο αστείο από την ίδια την ταινία

Μια ξεκαρδιστική ταπείνωση ενός ακόμα "Βατερλώ" του Adam Sandler

Με το καταστροφικό “Pixels” να μοιάζει πλέον μακρινό στη μνήμη (;) μας, οι αγαπημένοι Screen Junkies αποφάσισαν επιτέλους να καταπιαστούν μ’αυτό στη διάσημη σειρά βίντεο, “Honest Trailers”. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό και ασύγκριτα καλύτερο από όλη την ταινία, που έφτασε την υπομονή μας με τον Adam Sandler στο “κόκκινο”.

“Από τα στούντιο που έχουν μέσο όρο βαθμολογίας 20/100 στο Rotten Tomatoes”, αρχίζει να μας ενημερώνει το commentary του βίντεο, αναφερόμενο φυσικά στην εταιρεία παραγωγής του Sandler, Happy Madison. O Αμερικανός έχει φυσικά την τιμητική του, με ουκ ολίγες “κινηματογραφικές” εκφράσεις του να προκαλούν θλίψη, αλλά δεν είναι ο μόνος στο στόχαστρο του Youtube καναλιού. Ανάλογα εύστοχα βέλη θα ριχτούν στους συμπρωταγωνιστές του, όπως τον Josh Gad, τον Kevin James, αλλά και τον Peter Dinklage, για τον οποίον αναφέρεται το “A Lanister must have needed to pay his debts”.

“Μία ταινία για θεατές αρκετά μεγάλους ώστε να αγαπούν τα ρετρό βίντεογκεϊμς, αλλά αρκετά μικρούς ώστε να τους αρέσει αυτό το είδος χιούμορ”. Απολαύστε το!

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ