Το μεγαλείο της κινηματογραφικής τέχνης

Ένα βίντεο γεμάτο εικονικές κινηματογραφικές λήψεις

Μερικές φορές η ομορφιά, απ’ όπου κι αν αυτή πηγάζει, φαντάζει απαραίτητη μέσα στην ρουτίνα της πραγματικότητας, έτσι ώστε η ματιά και το μυαλό μας να ξεφύγει, έστω και στιγμιαία, από την επιβεβλημένη καθημερινότητα.

Αυτήν ακριβώς την λογική υπηρετεί και το παρακάτω βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει στην 4λεπτη περίπου διάρκειά του, μερικές από τις ωραιότερες στιγμές της κινηματογραφικής ιστορίας, μπλέκοντας το σύγχρονο με το κλασικό σινεμά και δίνοντας την ευκαιρία στον καθέναν από εμάς να αισθανθεί για λίγο την «καταπραϋντική» δράση του καλού κινηματογράφου.

Φιλμ όπως το American Beauty, το Pulp Fiction, το Big Fish, το Casablanca, το Vertigo, το Clockwork Orange και το Finding Nemo, συμμετέχουν στην δημιουργία ενός ταινιακού μωσαϊκού που μας υπενθυμίζει την σπουδαιότητα και την αξία της κινηματογραφικής τέχνης.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ