Θα γίνει τελικά ταινία το The Hateful Eight(;)

...

Γράφει η Δανάη Σωπασή

Levon-Biss_Quentin-Tarantino_071212-2887_V11Όλοι θυμόμαστε την εξαγρίωση του Quentin Tarantino σχετικά με την αποκάλυψη του σεναρίου «The Hateful Eight» στους στενούς κύκλους των παραγωγών κινηματογράφου και ακόμα περισσότερο με την έκταση που πήρε από την ιστοσελίδα Gawker και την δημόσια online εμφάνιση του σεναρίου.

Η απόφαση του Tarantino να μην δημιουργήσει τελικά την ταινία δυσανασχέτησε το κοινό που ανυπομονούσε πολύ για την επερχόμενη του δημιουργία. Παρόλα αυτά, εκείνες τις μέρες ο Tarantino αποφάσισε να μην αφήσει στην άκρη το σενάριο και να το εκδώσει σε βιβλίο. Όλα αυτά συνέβησαν τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ νέα φημολογία θέλει τον Tarantino να επιστρέφει τελικά στην αρχική του ιδέα. Να πραγματοποιήσει δηλαδή την ταινία. Μάλιστα όπως φαίνεται έχει σκεφτεί ήδη τον Samuel L. Jackson (Django Unchained, Pulp Fiction) ως το πρόσωπο που θα ενσαρκώσει έναν από τους κεντρικούς ήρωες.

 Με το σενάριο να έχει διαρρεύσει ήδη στους internetικούς τόπους και αρκετό κοινό να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι, ο Tarantino δείχνει να θέλει να ξεχάσει το συμβάν, και να προετοιμάζεται ώστε να μας παρουσιάσει άλλη μια ιστορία γεμάτη περιπέτεια, χιούμορ και ατμόσφαιρα western που τόσο αποζητάμε. Ευχόμαστε να είναι τελική αυτή του η απόφαση και να έχουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες, καθώς κάθε δημιουργία του είναι μια σίγουρη επιτυχία και προσθήκη στις αγαπημένες cult και ταινίες δράσης της εποχής μας.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ