Το ταλαντούχο νεανικό καστ του «Fantastic Four»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

ff4-trank-bannerΗ Marvel Studios είναι η αδιαμφισβήτητη «αυτοκράτειρα» των ταινιών βασισμένων σε κόμικ, με την κάθε κινηματογραφική της προσπάθεια να αποφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια στα ταμεία. Όσο κρατά αυτό το «μονοπώλιο», οι υπόλοιπες εταιρείες ψάχνουν την ταινία που θα σπάσει προσωρινά αυτή την κυριαρχία και η Fox φιλοδοξεί να το πραγματοποιήσει με το reboot των «Fantastic Four»(οι οποίοι ανήκουν στο Marvel Universe)

Βέβαια, το προηγούμενο εγχείρημα κινηματογράφησης της ομάδας των 4 υπερηρώων στέφθηκε με εκκωφαντική αποτυχία, ένα πραγματικά κάκιστο αποτέλεσμα, που απογοήτευσε τους φαν. Αυτή τη φορά, ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλότερα και μετά από μία μακρά περίοδο συγγραφής του σεναρίου, η Fox κατέληξε στο πρωταγωνιστικό καστ, γεμάτο νεανικό ταλέντο. Στο ρόλο του Mr. Fantastic θα δούμε πιθανότατα τον Miles Teller(πολύ ανερχόμενο και με θητεία στα indie), στο ρόλο της Invisible Woman την αδελφή της Rooney Mara, Kate, o εξαιρετικός Michael B.Jordan(Fruitvale Station) θα ενσαρκώσει τον Human Torch, ενώ τέλος, θα δούμε τον Jamie Bell ως The Thing.

Πρόκειται για ιδιαίτερα νεαρό καστ, διψασμένο για διάκριση, το οποίο θα προσπαθήσει να σώσει το franchise με απώτερο σκοπό την ένωση με τους Avengers σε κάποια μελλοντική ταινία. Το «The Fantastic Four» θα φτάσει στις αίθουσες το 2015. Μέχρι τότε μπορούμε μόνο να ελπίζουμε.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*