Το “Mad Max: Fury Road” θα αποκτήσει prequel

Και θα μας διηγείται την ιστορία της Furiosa

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα υπάρξει ταινία που θα ακολουθήσει το hit του George Miller “Mad Max: Fury Road“, που άφησε εκστασιασμένους κοινό και κριτικούς μέσα στο 2015.

Σύμφωνα με την Herald Sun (εφημερίδα στην Αυστραλία), η ταινία που θα ετοιμαστεί θα αποτελεί prequel των όσων συνέβησαν στο Fury Road  και θα γυριστεί μέσα και τριγύρω από το Broken Hill – μια περιοχή στη Νοτιοανατολική Ακτή της Αυστραλίας (New South Wales), πιθανότατα προς το τέλος του χρόνου αυτού. Το σενάριο λέγεται ότι θα εστιάζει στην ιστορία της Furiosa, στον iconic (πλέον) ρόλο της οποίας βρέθηκε μια εξαιρετική Charlize Theron.

Δεν μας φαίνεται καθόλου παράτολμο επιχείρημα το να γυρίσουν ένα prequel, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι στα Όσκαρ του Φεβρουαρίου 2016 το “Mad Max: Fury Road” έφυγε με έξι Χρυσά Αγαλματίδια (περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ταινία στην απονομή αυτής της χρονιάς) και έκανε τζίρο 378 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Μάλιστα, τον Ιανουάριο που μας πέρασε, ο Miller μίλησε για την επιθυμία του να πάει τον χαρακτήρα της Furiosa ένα βήμα παραπέρα, εξερευνώντας το παρελθόν της.

Αναφορικά στο αν ο Tom Hardy θα εμφανιστεί ως Max στο prequel αυτό, το κόβουμε λίγο δύσκολο, αφενός λόγω του ότι τα γεγονότα που θα μας παρουσιαστούν λογικά θα λαμβάνουν χώρα πριν αυτών του Fury Road, και, αφετέρου, οι δυο ηθοποιοί (Theron και Hardy) δεν τα πήγαν και τόσο καλά μεταξύ τους ούτε στην πρώτη ταινίας. Επομένως, όσο είναι δυνατό να αποφευχθεί το drama, ας αποφευχθεί.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ