Το πρόγραμμα των 19ων Νύχτες Πρεμιέρας!

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος Επιτέλους, μετά από τόσο καιρό αναμονή, το πρόγραμμα του 19ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας κυκλοφόρησε μόλις. Στο Φεστιβάλ, για άλλη μια χρονιά,...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Επιτέλους, μετά από τόσο καιρό αναμονή, το πρόγραμμα του 19ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας κυκλοφόρησε μόλις.

Στο Φεστιβάλ, για άλλη μια χρονιά, θα περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες ταινίες της κινηματογραφικές σεζόν, 206 στο σύνολο, αλλά και ντοκιμαντέρ το οποία δεν πρόκειται να δούμε ξανά στην χώρα μας. Οι ταινίες «Frances Ha» και «Η Ζωή της Αντέλ» θα ανοίξουν και θα κλείσουν το φεστιβάλ αντίστοιχα, ενώ ταινίες όπως «Η Λιμουζίνα» του Νίκου Παναγιωτόπουλου, «Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα: Αδάμαστος» του Θάνου Κερμίτση και ο «Ο Εχθρός Μου», του Γιώργου Τσεμπερόπουλου θα κάνουν όλες πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ.

Αλλά και ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο και αφιερώματα ετοιμάζονται να μας κρατήσουν συντροφιά για 10 ολόκληρες μέρες από τις 18-29 Σεπτεμβρίου. Δες το πρόγραμμα παρακάτω.

Διάβασε και πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων.

Κατέβασε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ