Το πρώτο trailer για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ewan McGregor

American Pastoral

Το πρώτο trailer για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ewan McGregor κατέφτασε. Η ταινία ονομάζεται “American Pastoral” και βασίζεται στο ομώνυμο, βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο του Philip Roth.

Τοποθετημένη στη μεταπολεμική Αμερική, η ταινία θα αφηγείται την ιστορία του επιτυχημένου επιχειρηματία Seymour “Swede” Levov (McGregor), της όμορφης γυναίκας του Dawn (Jennifer Connelly) και το πώς μια βίαιη πράξη πολιτικής τρομοκρατίας της κόρης τους Merry (Dakota Fanning) θα καταστρέψει την οικογένεια τους και τις ζωές τους.

O McGregor δήλωσε: Ονειρευόμουν να σκηνοθετήσω μια ταινία τα τελευταία 15 χρόνια και ποτέ δεν έβρισκα τη ‘σωστή’ ιστορία. Ήθελα να σκηνοθετήσω, όχι απλά για να πω ότι είμαι σκηνοθέτης, αλλά επειδή υπήρχε μια ιστορία που έπρεπε να πω. Λοιπόν, το “American Pastoral” μου έδωσε ό,τι αναζητούσα. Ήμουν απίστευτα τυχερός που είχα την εμπιστοσύνη της εταιρείας Lakeshore, καθώς και πολύ ταλέντο μπροστά και πίσω από την κάμερα, για να κάνω μια ταινία άξια της ιστορίας του Roth.

Αν κρίνουμε από το trailer, που συνοδεύεται από το πολύ όμορφο (αν και πολυχρησιμοποιημένο) κομμάτι “Μad World”, θα πρόκειται για μια ταινία αρκετά σκοτεινή, ένα δράμα ερμηνειών, που θέλει να μιλήσει και για τη σχέση πατέρα- κόρης, αλλά και για τoν αναβρασμό στην Αμερική των ‘60s.

Δείτε το trailer και την αφίσα της ταινίας:

 

american-pastoral-poster (1)

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*