Το πρώτο trailer της κωμωδίας «Why Him?»

Bryan Cranston εναντίον James Franco

O Bryan Cranston μοιάζει να μην εντυπωσιάζεται από τον James Franco, στο πρώτο trailer της κωμωδίας “Why Him?”

Ο Cranston υποδύεται τον συνηθισμένο αλλά και υπερπροστατευτικό πατέρα της Zoey Deutch (“Beautiful Creatures”), ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει τι βρήκε η κόρη του στον αθυρόστομο, δισεκατομμυριούχο φίλο της (Franco) και έτσι βάζει σκοπό να τους χωρίσει.

Η Megan Mullally (γνωστή περισσότερο από τη σειρά “Will &Grace”) συμμετέχει ως η- πιο μετριοπαθής στις αντιδράσεις της- μητέρα της οικογένειας. Ο John Hamburg (“I love you, Man”) σκηνοθετεί ένα σενάριο που έγραψε ο ίδιος σε συνεργασία με τον Ian Helfer.

Και αν δεν το έχετε καταλάβει ως τώρα, η ταινία έχει υπερβολικά πολλές ομοιότητες με το “Meet the Parents” και τα sequel που ακολούθησαν: Την ιστορία, τον Hamburg, ο οποίος έγραψε το σενάριο και για τις τρεις ταινίες του επιτυχημένου franchise, ακόμα και τον Ben Stiller που πρωταγωνιστούσε τότε δίπλα στο Robert De Niro, αυτή τη φορά ως παραγωγό. Ελπίζουμε να μην της στοιχήσουν όλα αυτά. Τουλάχιστον, θα έχουμε την ευκαιρία επιτέλους να απολαύσουμε τον αγαπημένο Cranston σε έναν κωμικό ρόλο.

Η Fox έχει ορίσει ως ημερομηνία εξόδου της ταινίας στην Αμερική τα Χριστούγεννα.

Δείτε παρακάτω το trailer:

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ