Το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για το «The BFG» του Steven Spielberg

Από το ομώνυμο βιβλίο του Roald Dahl

H Disney μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο full-length trailer για το «The BFG», την πιο πρόσφατη περιπέτεια που μας ετοίμασε ο Steven Spielberg.

To «The BFG» αποτελεί ουσιαστικά συντομογραφία για το «Big Friendly Giant» και πρόκειται για ακόμη ένα βιβλίο φαντασίας από τον μοναδικό Roald Dahl, που μας έχει δώσει, μεταξύ άλλων, και τα «Matilda» και το «Charlie and the Chocolate Factory«.

H Ruby Barnhill πρωταγωνιστεί στο ρόλο της Sophie, ενός μικρού κοριτσιού που γίνεται φίλη με τον Μεγάλο Φιλικό Γίγαντα, ο οποίος διαφέρει από τους υπόλοιπους ομοίους του λόγω του ότι είναι καλός με τους ανθρώπους και δεν… τρώει παιδάκια.

Ο Mark Rylance είναι ο BFG, και το υπόλοιπο καστ απαρτίζεται από τους Rebecca Hall, Bill Hader, Jemaine Clement, Penelope Wilton και Ólafur Ólafsson.

Το νέο αυτό τρέιλερ φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό και παραμυθένιο, πράγμα που περιμέναμε άλλωστε από τον Speilberg. Απολαύστε το κι εσείς παρακάτω :

TheBFGposterimageToestipupbig05

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ