Το πρώτο σύντομο trailer για το «Fantastic Beasts and Where to Find them»

Η ιστορία της J.K. Rowling έχει πολλά παρακλάδια

«Lumos Maxima!»

Οι φανς του Harry Potter έχουν κάτι λιγότερο από ένα χρόνο ακόμα προκειμένου να επιστρέψουν στο μαγικό σύμπαν που έπλασε με τα βιβλία της η J.K.Rowling και να οπτικοποιήσουν τις εικόνες του στο σινεμά.

Η Warner Bros. μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο σύντομο teaser trailer για το «Fantastic Beasts and Where to Find Them», το Harry Potter spin-off που τόσο περιμέναμε και έτσι θα έχουμε μια (συγκινητική) ευκαιρία να μαγευτούμε ξανά.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Eddie Redmayne στο ρόλο του Newt Scamander, ένας magizoologist που καταφτάνει στη Νέα Υόρκη το 1926 για μια σύντομη στάση. Από ό,τι φαίνεται όμως δεν θα είναι και τόσο…σύντομη, μιας και τα πράγματα δυσκολεύουν όταν κάποια από τα μαγικά πλάσματα που κουβαλάει μαζί του σε μια βαλίτσα δραπετεύουν.

Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Katherine Waterston στο ρόλο της Tina, την Alison Sudol στο ρόλο της αδερφής της Tina, Queen, Colin Farrell ως Graves, Dan Fogler ως τον «No-Maj» χαρακτήρα, Jacob, και τον Ezra Miller ως Credence.

Σε σκηνοθεσία David Yates («Harry Potter and the Deathly Hallows«), βασισμένο σε σενάριο διά χειρός (φυσικά) της J.K. Rowling, το «Fantastic Beasts and Where To Find Them» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Νοέμβρη του 2016.

Δείτε το trailer παρακάτω :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ