Δείτε το πρώτο trailer για το remake του western «The Magnificent Seven»

Με τους Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke μεταξύ άλλων

Ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua συνεχίζει να μας δίνει μια ταινία το χρόνο («Olympus Has Fallen», «The Equalizer«, «Southpaw«) και αυτή τη φορά αναμένεται να υποστεί ισχυρότατη κριτική (άμα είναι καλή, θα είναι πολύ καλή, κι άμα είναι κακή… ίσως αποδειχτεί καταστροφική για την καριέρα του), μιας και ετοίμασε το remake για το «The Magnificent Seven» και πρόκειται για ένα από τα απόλυτα western classics με ιερά τέρατα του σινεμά, όπως οι Charles Bronson, Steve McQueen και Eli Wallach.

Και ναι, πρόκειται για μια νέα ματιά στην κλασσική ταινία του John Sturges  και σήμερα έχουμε το πρώτο τρέιλερ, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό ομολογουμένως. Η υπόθεση αφορά ένα καταπιεσμένο φτωχό χωριό, που ουσιαστικά προσλαμβάνει επτά gunfighters για να τους προστατεύσουν ενάντια σε άπληστους κλέφτες.

Το καστ περιλαμβάνει τους Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Lee Byung-hun, Manuel Garcia Rulfo, Martin Sansmeier, Haley Bennett, Peter Sarsgaard, και άλλους. Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω :

 

Magnificent-Seven-1-620x465

Magnificent-Seven-2-620x465

Magnificent-Seven-3-620x465

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ