Το ψεύτικο sequel του Her

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Her-Movie-siri-operating-system-ftrΦέτος όλοι όσοι αγαπάμε το σινεμά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πληθώρα καλών ταινιών που έχουν βγει και αυτό κάνει την κούρσα των φετινών βραβείων όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Έχουμε δει τις περισσότερες από τις ταινίες που αναμένουμε να πρωταγωνιστήσουν στις πολυαναμενόμενες υποψηφιότητες των Oscar. Υπάρχει μια ταινία όμως που δεν έχει παιχτεί ακόμα στις ελληνικές αίθουσες και θα τη δούμε στις 6 Φεβρουαρίου.

Αυτή είναι η επιστροφή του Spike Jonze (του οποίου μια πολύ ωραία μικρού μήκους φιλοξενούμε στην ταινιοθήκη μας), το Her. Για το σκηνοθέτη δεν χρειάζεται να πούμε πολλά καθώς η φιλμογραφία του (Being John Malkovich, Adaptation, Where the Wild Things Are) μιλάει από μόνη της. Η νέα του ταινία που διαθέτει ένα εξαιρετικά πρωτότυπο και πλέον βραβευμένο και με Χρύση Σφαίρα σενάριο μιλάει για τις σχέσεις, την τεχνητή νοημοσύνη, την εγγύτητα των ανθρώπων και τη σχέση τους με την τεχνολογία. Από το trailer που έχουμε δει, φαίνεται τόσο ενδιαφέρον, που μερικοί θεατές ασχολήθηκαν ακόμα και να το σατιρίσουν φτιάχνοντας ένα ψεύτικο trailer ενός sequel με ανεστραμμένη υπόθεση.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video, η Scarlett Johansson που υποδύεται την φωνή του λειτουργικού συστήματος OS 1 αντικαθίσταται από μια ανδρική φωνή που είναι και λίγο κάφρικη.

Δείτε το trailer του Her

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ