Το «Sal» Είναι Ίσως Το Πιο Βαρετό Τρέιλερ Της Χρονιάς

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Ο James Franco έχει φανατικούς εχθρούς, αλλά και πολλά λεφτά, πολύ ελεύθερο χρόνο και μας παρουσιάζει μία ακόμα ταινία, το «Sal». Είναι καλή; Ερωτηματικό. Είναι ενδιαφέρουσα; Ερωτηματικό. Το τρέιλερ τι λέει; …….

Το νέο πόνημα του χαρούμενου παιδιού του Χόλυγουντ, του ηθοποιού-μοντέλου-ζωγράφου-παραγωγού-σεναριογράφου (και πολλά άλλα) αφορά τη ζωή του Sal Mineo, συμπρωταγωνιστή του  James Dean στο «Rebel Without a Cause«. Η ταινία τον σημάδεψε ως «νεόφατσα», με αποτέλεσμα να τυποποιηθεί στο συγκεκριμένο ρόλο, από τον οποίο δεν κατάφερε τελικά να αποδεσμευτεί, μέχρι το τραγικό του τέλος, όταν δολοφονήθηκε σε ηλικία 37 ετών.

Αν και σαν ηθοποιός ο Franco έχει να δείξει αρκετά καλά πράγματα, όπως φαίνεται και στο πρόσφατο τρέιλερ του «Homefront», η προσπάθεια του ως σκηνοθέτης, που εννοείται έχει και ένα 2ο ρόλο στο Sal, από το τρέιλερ δε μας προδιαθέτει για πολλά πράγματα (θετικά τουλάχιστον). Ασύνδετο, δυσνόητο και μάλλον… βαρετό. Ίσως το πιο βαρετό τρέιλερ, που έχω δει φέτος. Πως τα κατάφερε τόσο άσχημα; Μπορεί να αποδειχθούμε και λάθος όταν δούμε την ταινία, αλλά μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο τρέιλερ…

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ