Το special επεισόδιο του “Sherlock” έχει νέο τρέιλερ

Tο "The Abominable Bride" σημάνει άραγε την επιστροφή της σειράς με νέο κύκλο;

Δύο εβδομάδες μας χωρίζουν πλέον από την κυκλοφορία του special επεισοδίου της δημοφιλούς σειράς “Sherlock” του BBC, οπότε έχουμε ακόμα ένα trailer να εντείνει περισσότερο την αγωνία μας για το επερχόμενο αυτό επεισόδιο.

Στο trailer αυτό, βλέπουμε για πρώτη φορά την κάπως ανατριχιαστική “Abominable Bride, η οποία παρουσιάζεται με ένα όπλο ανά χείρας και ένα πέπλο να της καλύπτει το πρόσωπο. Δεν είμαστε και πολύ σίγουροι ότι θέλουμε να δούμε τι κρύβει από κάτω.

“Η σκηνή είναι έτοιμη, η κουρτίνα σηκώνεται, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Το εκδικητικό φάντασμα”, λέει ο Sherlock του Benedict Cumberbatch σε ένα βικτωριανό σκηνικό – κι επεισόδιο.

Πολλοί από τους γνωστούς χαρακτήρες της σειράς επιστρέφουν, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Martin Freeman, στο ρόλο του αγαπητού Dr. Watson.

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο Mark gatiss, υπάρχει μια μεγάλη περίπτωση να δούμε και το χαρακτήρα Mycroft σε αυτό το special επεισόδιο, ωστόσο δεν μας δίνεται κάποια άλλη πληροφορία περί αυτού.

Οι μόνες πληροφορίες που βασικά έχουμε είναι αυτά τα hints διάσπαρτα μέσα από τα τρία, μέχρι στιγμής, trailer, όλα εκ των οποίων διακατέχονται από μια αρκετά απολαυστική και ταιριαστή σκοτεινή νότα.

Δείτε το τελευταίο trailer για την επιστροφή του Sherlock με το “The Abominable Bride” παρακάτω :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ