Ο τρόμος στο teaser του «The Strain»

...

corey-stoll-to-headline-fx-drama-the-strain1Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

H νέα σειρά που ετοιμάζει ο αγαπημένος μας Guillermo Del Toro για το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FX, ονόματι «The Strain», αφορά έναν ιό που μετατρέπει τους κατοίκους της πόλης σε βαμπίρ. Όπως πολλοί ιοί στο κινηματογραφικό παρελθόν, μεταδίδεται μέσω μολυσμένων αρουραίων, και o Del Toro φρόντισε να μας δείξει ένα πρώτης τάξεως δείγμα του τρόμου αυτού, μέσω ενός creepy viral teaser που κυκλοφόρησε.

Στο teaser του «The Strain», παρατηρούμε μία γυναίκα που κάθεται αμέριμνη σε ένα καφέ. Γρήγορα, η κάμερα μετακινείται λίγο δεξιά της και βλέπουμε δεκάδες αρουραίους να συνωστίζονται στον κοντινό υπόνομο, προς γενικό τρόμο των περίοικων. Έπειτα, μεταφερόμαστε στο χώρο ενός πανεπιστημίου(;), όπου γρήγορα ξεσπά πανικός, καθώς οι διάδρομοι έχουν γεμίσει με αυτά τα – όχι και τόσο συμπαθή – πλάσματα.

Στο διάρκειας μόλις 32 δευτερολέπτων teaser, o 49χρονος σκηνοθέτης καταφέρνει να μας τρομάξει αρκετά και να μεγαλώσει την προσμονή μας για την έναρξη της σειράς, που θα ντεμπουτάρει το προσεχές έτος στη μικρή μας οθόνη. Βαμπίρ; Εντάξει, άλλωστε σε μερικές γυναίκες αρέσουν. Μόλυνση από αρουραίους, που οδηγεί σε outbreak μεταμόρφωσης ανθρώπων σε βαμπίρ; Η υπόθεση αποκτά αρκετά πιο τρομακτικό νόημα.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*