Το teaser trailer του «Fargo»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

af473a33-ed87-4515-a622-8fbe3135e5fb_Fargo_CL_0872_firstlook1Οι μίνι-σειρές περιορισμένων επεισοδίων και με ηχηρά ονόματα στο cast έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς στα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ. Έτσι, μετά τον πρώτο διδάξα, HBO, και το καταπληκτικό True Detective, έχουμε να περιμένουμε άλλη μία πολλά υποσχόμενη προσπάθεια, το «Fargo» μέσα από τη συχνότητα του FX.

Φυσικά, όπως μαρτυρά ο τίτλος, η σειρά βασίζεται στο αριστούργημα των Coen που είδαμε στη μεγάλη οθόνη το 1996 -κερδίζοντας μάλιστα 2 Όσκαρ. Το νεόκοπο «Fargo» θα διαθέτει νέα ιστορία και καινούριους χαρακτήρες, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε πως στα τελευταία 3 επεισόδια θα εμφανιστεί και το δίδυμο Keegan-Michael Key και Jordan Peele από την επιτυχημένη κωμική σειρά «Key and Peele». Όσον αφορά τη διάρκεια, το show θα κρατήσει για 10 επεισόδια, στα οποία θα δούμε αρκετά γνωστά και αγαπητά ονόματα. Ο Billy Bob Thornton είναι ένα από αυτά(είχε συνεργαστεί με τους Coen στο «The Man Who Wasn’t There»), όπως και ο αγαπημένος Martin Freeman(Sherlock), o γιος του Tom Hanks, Colin και ο γνωστός μας από το «Breaking Bad», Bob Odenkirk.

To «Fargo» θα ντεμπουτάρει στις 15 Απριλίου και όλοι ελπίζουμε πως θα φανεί αντάξιο των προσδοκιών και -κυριότερα- του original φιλμ.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ