Το “The Walking Dead” ανανεώθηκε για όγδοη σεζόν

Λίγο πριν την πρεμιέρα της έβδομης

Η αγαπημένη σειρά όλων με θέμα το zombie apocalypse “The Walking Dead” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου με τον έβδομό του κύκλο να ξεκινάει έτσι – αλλά ήδη ανανεώθηκε και για όγδοη σεζόν. Οι περιπέτειες του Rick Grimes και της παρέας του δηλαδή δεν πρόκειται να μας αφήσουν τώρα στα κοντά.

Η όγδοη αυτή σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη του 2017, θα περιλαμβάνει 16 επεισόδια και θα ξεκινήσει με το 100ό επεισόδιο της σειράς.

Μαζί με την επιβεβαίωση ότι το “The Walking Dead” θα έχει όγδοη σεζόν, το κανάλι AMC επίσης ανανέωσε και το “Talking Dead” το talk show που λαμβάνει χώρα μετά την προβολή κάθε επεισοδίου, του οποίου host είναι ο Chris Hardwick.

Η αγωνία μας μεγαλώνει καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα της έβδομης σεζόν, καθώς ουκ ολίγα έχουν ακουστεί σχετικά με το ποιος (ή ποιοι) σκοτώνονται από το ρόπαλο του Negan.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ