Το τρέιλερ του SABOTAGE είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

sabotage_ver6_xlg

Ξεκινώντας με έναν οχετό βωμολοχίας, κεφαλιών που ανοίγουν από σφαίρες και τον Arnold Schwarzenegger να κουβαλάει το πτώμα του, αλλά βασισμένο στο βιβλίο της Agatha Christie “And Then There Were None” ή μη πολιτικά ορθώς, 10 Little Niggers, το SABOTAGE υπόσχεται τόση δράση, βία και σεξ, όση θα μπορούσαν να χωρέσουν 3 ταινίες του ’80.

Μια επίλεκτη ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών θα κάνει τη μεγάλη σύλληψη, όμως θα αποδειχθεί υπερβολικά μεγάλη και ο Arnie θα πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Με τους πυροβολισμούς, τις εκρήξεις, και το ξύλο να διακόπτονται μονάχα για να μιλήσει ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια σίγουρα έχουμε να κάνουμε με μια instant-cult ταινία που μπορεί να είναι και καλή καθότι σκηνοθετεί ο ψημένος στις αστυνομικές ταινίες δράσης  David Ayer των End of Watch και Street Kings. 

Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν οι  Sam Worthington, Olivia Williams, Mireille Enos, Harold Perrineau, Terrence Howard, Joe Manganiello, Max Martini, Josh Holloway και θα κάνει πρεμιέρα στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 28 Μαρτίου

Δείτε το τρέιλερ

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ