Το trailer του «Tammy» με την Melissa McCarthy

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

tammy-posterH Melissa McCarthy έχει εξελιχθεί σε household name της mainstream κωμωδίας τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστώντας σε αρκετές ταινίες που, παρότι δεν διεκδικούν δάφνες ποιότητας, φέρνουν κόσμο στα σινεμά. Η νέα της ταινία, «Tammy», πρόκειται να ντεμπουτάρει το καλοκαίρι στις αμερικανικές αίθουσες και σήμερα είχαμε την έλευση του πρώτου trailer.

H Tammy είναι μία γυναίκα που ξαφνικά χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της, όταν απολύεται από τη δουλειά της και μαθαίνει πως ο άνδρας της την απατά. Μην έχοντας πλέον τίποτα να χάσει, ξεκινά ένα road trip, μαζί με την αλκοολική και αθυρόστομη γιαγιά της.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η McCarthy συμμετέχει στο φιλμ και από το πόστο του σεναριογράφου μαζί με τον σκηνοθέτη Ben Falcone -με τον οποίο είναι παντρεμένη. Πάντως, παρότι το «Tammy» δε φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο, διαθέτει ένα αξιοζήλευτο cast, με ονόματα όπως Susan Sarandon(αγνώριστη!), Dan Aykroyd, η υπέροχη Kathy Bates που θαυμάσαμε και στο American Horror Story, αλλά και ο θιασώτης του indie, Mark Duplass.

Μήπως σας θυμίζει κάπως το Nebraska σε θεματολογία;

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ