Το αλλόκοτο πρώτο trailer του «Rock The Kasbah»

Με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Bill Murray

Το πόσο απολαμβάνουμε να βλέπουμε τον Bill Murray στη μεγάλη οθόνη, είναι δεδομένο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το μέτριο περσινό «St. Vincent» που χάρη στον 64χρονο κατάφερε να αποτελέσει μία πολύ διασκεδαστική κωμωδία. Τώρα, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, μέσα από το πρώτο teaser trailer του «Rock The Kasbah».

Όντας ξεκάθαρο reference στο πασίγνωστο τραγούδι των The Clash (Casbah αντί για Kasbah), το φιλμ αφορά έναν μουσικό ατζέντη, ο οποίος σε συμφωνία με τον τελευταίο εναπομείναντα πελάτη του, ταξιδεύει στο Αφγανιστάν για περιοδεία. Όταν ο τελευταίος θα τον αφήσει «σύξυλο», ο ατζέντης θα βρεθεί μόνος στην χώρα της Μέσης Ανατολής χωρίς λεφτά και διαβατήριο. Τότε, ως από μηχανής θεός, θα εμφανιστεί μία νεαρή κοπέλα με υπέροχη φωνή και ο ατζέντης θα πρέπει να κυνηγήσει την τελευταία του ευκαιρία για επιστροφή στα πάτρια εδάφη.

Σε σκηνοθεσία του πάλαι ποτέ σπουδαίου Barry Levinson, το Rock The Kasbah «φωνάζει» weirdness από χιλιόμετρα, άρα ο Bill Murray ήταν προφανώς η ενδεδειγμένη επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πλάι του, θα δούμε την Kate Hudson, τη Zooey Deschanel, τον Danny McBride, τον Scott Caan και τον Bruce Willis. Η ταινία θα πραγματοποιήσει την έξοδο της στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 23 του προσεχούς Οκτώβρη.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*