Σεξ, Άγρια Δύση και επιστημονική φαντασία στο trailer του Westworld

Η σειρά του HBO θα ντεμπουτάρει το Φθινόπωρο

Μετά από κάποια μικροπροβλήματα που οδήγησαν στη μετακίνηση της έναρξης του για το προσεχές φθινόπωρο, η νέα σειρά του HBO, “Westworld”, βρίσκεται πλέον προ των πυλών και το τηλεοπτικό δίκτυο εκμεταλλεύτηκε το τελευταίο επεισόδιο του “Game of Thrones”, ώστε να μας παρουσιάσει το trailer.

Βασισμένο στο ομώνυμο φιλμ του 1973 δια χειρός Michael Chrichton, η ιστορία του Westworld ακολουθεί ένα θεματικό πάρκο με ανδροειδή ρομπότ, που υπόσχεται μία άνευ προηγουμένου εμπειρία της Άγριας Δύσης. Ακροβατώντας μεταξύ sci-fi και western, η σειρά του HBO φαίνεται να επιθυμεί να καταδείξει περισσότερο το θέμα ενός κόσμου που κάθε επιθυμία, όσο ανήθικη κι αν είναι, πραγματοποιείται.

Η βασική διαφορά με το φιλμ, είναι πως στη σειρά εξερευνείται η οπτική των ανδροειδών, σε αντίθεση με το focus στους επισκέπτες του πάρκου. Σε παραγωγή των J.J. Abrams και Jonathan Nolan (που σκηνοθετεί τον πιλότο), το Westworld διαθέτει διάσημο καστ που περιλαμβάνει τους Anthony Hopkins, James Marsden, Ed Harris και Evan Rachel Wood, μεταξύ άλλων.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ