Το αφάνταστα guilty pleasure trailer του αφάνταστα guilty pleasure «Yoga Hosers»

Οικογενειακή υπόθεση Kevin Smith-Johnny Depp

Με την φιλμογραφία του Kevin Smith έπειτα από το «Zack and Miri Make a Porno» να προκαλεί έκπληξη και ένα τεράστιο WTF που πλανάται πάνω από την ατμόσφαιρα, ο πάλαι ποτέ cult δημιουργός των «Clerks» και «Mallrats» επιστρέφει στα κινηματογραφικά δρώμενα με μία ταινία που, μπορεί να μοιάζει έτοιμη για καταστροφικά αποτελέσματα, αλλά το trailer μας προϊδεάζει για μία αφάνταστα guilty pleasure περιπέτεια.

Η υπόθεση -λέμε τώρα- του «Yoga Hosiers» αφορά δύο νεαρά κορίτσια που αγαπούν τη yoga και δουλεύουν σε ένα 7-11 ψιλικατζίδικο (seems familiar;) στον βαρετό Καναδά. Όταν -επιτέλους- θα της καλέσουν σε ένα μεγάλο πάρτι, μία αρχαία ναζιστική απειλή θα κάνει την εμφάνιση της και τα κορίτσια, παρέα με έναν θρυλικό κυνηγό, θα επιχειρήσουν να την αναχαιτίσουν. Γενικότερα όλη η ταινία, κρίνοντας από το trailer (και από κάποια easter eggs), μοιάζει με «Clerks: The Emoji Generation», αλλά μοιάζει τόσο εν γνώσει του ασόβαρου εαυτού της, που μοιάζει απίστευτα διασκεδαστική.

Στην παραπάνω διαπίστωση, συνηγορεί και το cast, που περιλαμβάνει τον αγνώριστο Johnny Depp, την κόρη του Johnny Depp, Lily-Rose Melody, την πρώην γυναίκα του Johnny Depp, Vanessa Paradis, τον Kevin Smith, την κόρη του Kevin Smith, Harley Quinn (ναι, όντως λέγεται έτσι), τον Justin Long και τον κάποτε protege του Steven Spielberg, Haley Joel Osment.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ