Δύο μήνες πριν την κυκλοφορία του έχουμε το τρίτο trailer για το «Star Wars : The Force Awakens»

Μεγάλο και χορταστικό για την πιο πολυσυζητημένη ταινία αυτής της σεζόν

Μετά από το πρώτο official poster του «Star Wars : The Force Awakens» κυκλοφόρησε και το ολοκαίνουριο κατά σειρά τρέιλερ, το οποίο έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια από όσα κυκλοφόρησαν πριν από αυτό (2 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα).

Το πιο πρόσφατο αυτό trailer της πιο σημαντικής ταινίας της χρονιάς αρχίζει αινιγματικά, έτοιμο να μας γνωρίσει στους καινούριους χαρακτήρες που θα συνεχίσουν το saga, από εκεί που το είχε αφήσει το «Return of the Jedi» του 1983.

Από τους κύριους πρωταγωνιστές, πρώτη εμφανίζεται η Rey, από τον έρημο πλανήτη Jakku, στο ρόλο της οποίας βρίσκεται η Daisy Ridley. Μετέπειτα, μια ομάδα από stormtroopers μας οδηγούν στον εντοπισμό του Finn (John Boyega), ο οποίος βγάζει τη μάσκα stormtrooper του, λέγοντας : «Με ανέθρεψαν ώστε να κάνω ένα πράγμα, αλλά δεν έχω τίποτα πια για να πολεμήσω.»

Αυτός που συμπληρώνει την τριάδα των πρωταγωνιστών είναι ο villain της ταινίας, Kylo Ren (Adam Driver), ο οποίος υποπτευόμαστε ότι δεν θα σταματήσει πουθενά προκειμένου να συνεχίσει το έργο και να πετύχει τον σκοπό του Darth Vader, του οποίου η παραμορφωμένη μάσκα ξεπροβάλλει με δέος κάποια στιγμή μέσα στο trailer.

Κι ενώ η Rey φαίνεται να είναι ο νέος Luke Skywalker του The Force Awakens, o ίδιος ο Luke έλειπε μυστηριωδώς από το πρώτο official πόστερ της ταινίας και δεν φαίνεται κάπου στο καινούριο τρέιλερ. Τότε όμως ποια είναι αυτή η φιγούρα με την κάπα που βάζει το μηχανικό του χέρι πάνω στον R2-D2 ; Ο Skywalker, σε μια από τις πιο διάσημες σκηνές του saga, έχασε το χέρι του σε μια μάχη εναντίον του Darth Vader στο τέλος του The Empire Strikes Back – αν και το χέρι που μπήκε στη θέση του χαμένου τότε είχε χρώμα δέρματος.

Το τρέιλερ θα διαπιστώσετε ότι είναι φυσικά γεμάτο νοσταλγία αλλά και τη προσωπική πινελιά του J.J. Abrams, ο οποίος έδωσε μια νέα πιο γυαλιστερή (σχεδόν iMac) εμφάνιση στους stormtroopers, έχει βάλει καινούρια ενδιαφέροντα droids όπως αυτό στο 1:38, και φυσικά τον BB-8, το μικρό droid που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ.

Και πριν δείτε το trailer παρακάτω, διαβάστε το συγκινητικό σημείωμα με το οποίο το συνόδευσε ο σκηνοθέτης : «Ανυπομονούμε να μοιραστούμε το τρέιλερ μαζί σας απόψε. Δεν με νοιάζει αν είσαι μαύρος, άσπρος, καφέ, jawa, Wookiee, Jedi ή Sith. Απλά ελπίζω να σας αρέσει! JJ.»

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ