Το υπέροχο trailer του «The Jungle Book»

O Jon Favreau δίνει πνοή στην ιστορία του Rudyard Kipling

Κυκλοφόρησε το trailer του «The Jungle Book» σε σκηνοθεσία Jon Favreau, με τις πρώτες εικόνες να μας προετοιμάζουν για ένα ντισνεϋκό υπερθέαμα, βασισμένο στο ομότιτλο, κλασικό βιβλίο του Βρετανού διηγηματογράφου Rudyard Kipling.

Η ιστορία του μικρού Μόγλη γνωστή: ένα ορφανό αγόρι περνάει υπό τη προστασία μιας αρκούδας, ενός μαύρου πάνθηρα και μιας αγέλης λύκων, που αναλαμβάνουν την ιδιότυπη ανατροφή του, σε μια προσπάθεια να το προστατέψουν παράλληλα και από τις διαβολικές διαθέσεις μιας απειλητικής τίγρης.

Εκτός από το εντυπωσιακό trailer, εξίσσου εντυπωσιακό είναι και το εξαιρετικά ταλαντούχο ensemble της ταινίας, καθώς πρόκειται να…ακούσουμε μερικές από τις πιο αγαπημένες, ηθοποιικές φωνές με τη Scarlett Johannson να δανείζει τη φωνή της στη σαγηνευτική Kaa, τον Bill Murray στον Baloo, τον Ben Kingsley στον Bagheera, τον Christopher Walken στον ξεχωριστό King Louie και τον Idris Elba στον Shere Khan, τον αιώνιο εχθρό των πρωταγωνιστών.

Με ένα τέτοιο all star cast, είναι σίγουρο πως το «The Jungle Book» θα ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις το επερχόμενο «Jungle Books: Origins» του Andy Serkins, το οποίο τα έχει καταφέρει, με τη σειρά του, περίφημα σε ότι αφορά τη πρωταγωνιστική του ομάδα, η οποία θα απαρτίζεται από τους Benedict Cumberbatch, Christian Bale, Cate Blanchett, Naomi Harris και φυσικά τον Andy Serkins.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την άνοιξη του 2016.

the_jungle_book_image-620x919

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ