Το «Wild Duck» ταξιδεύει στο φεστιβάλ του Τορόντο

...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Το «Wild Duck«, η πρώτη ταινία μυθοπλασίας του Γιάννη Σακαρίδη θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο επερχόμενο 38ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 5 – 15 Σεπτεμβρίου. H ταινία θα συμμετάσχει στο επίσημο πρόγραμμα στο τμήμα City to City και διεκδικεί το BlackBerry People’s Choice Award. To Φεστιβάλ του Τορόντο αποτελεί τη μεγαλύτερη κινηματογραφική διοργάνωση της Βορείου Αμερικής παρουσιάζοντας την πλουσιότερη συγκομιδή νέων ταινιών μεγάλων στούντιο, αλλά και ανεξάρτητων, πρωτοποριακών παραγωγών από όλον τον κόσμο.

Πρόκειται για την ιστορία του Δημήτρης, ενός μηχανικού τηλεπικοινωνιών, ο οποίος κλείνει την επιχείρησή του λόγω χρεοκοπίας. Αναλαμβάνει να διαλευκάνει ένα σκάνδαλο υποκλοπών μαζί μ’ έναν πρώην συνάδελφο. Η λεπτομερής έρευνα στο σύστημα κινητής τηλεφωνίας, τούς οδηγεί σ’ ένα ύποπτο διαμέρισμα πολυκατοικίας. Σύντομα, μια άρρωστη ένοικος του επάνω ορόφου, αποσπά την προσοχή του Δημήτρη.

Πρωταγωνιστούν οι Αλέξανδρος Λογοθέτης, Θέμης Μπαζάκα, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ηλίας Λογοθέτης, Γιάννης Στανκόγλου, Ευσταθία Τσαπαρέλη και ο Γιάννης Σταμπουλτζής. Μέσα στην εβδομάδα περιμένουμε και το πρώτο trailer.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ