Το υπέροχο trailer του «The Secret Life of Walter Mitty»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ταξιδεύουμε με την φαντασία μας καθημερινά για να ξεφύγουμε, άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο, από την πραγματικότητα; Ο Ben Stiller σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην μεταφορά ενός κλασσικού βιβλίου “The Secret Life of Walter Mitty” του James Thurber, όπου μιλά για έναν άνθρωπο που ζει μια βαρετή ζωή και χρησιμοποιεί την φαντασία του για να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο δράση, ηρωισμό, ρομαντισμό και περιπέτεια.

Το πρώτο trailer της ταινίας του κυκλοφόρησε μόλις δείχνει έναν ώριμο σκηνοθετικά Ben Stiller o οποίος τολμά και τα καταφέρνει υπέροχα πίσω από τις κάμερες. Το trailer, πλαισιωμένο με τους ήχους των Of Monsters and Men και το τραγούδι τους “Dirty Paws”, κατάφερε να με πείσει πως θα πρόκειται για μια υπέροχη ταινία το οποίο «είναι ένα μείγμα από την μοναξιά του «Eternal Sunshine of a Spotless Mind», την γλυκιά κωμωδία «(500) Days of Summer» και λίγο από την επική ζωή του «Forrest Gump»».

Το “The Secret Life of Walter Mitty” η οποία είχε ξαναγίνει ταινία το 1947 από τον Norman Z. McLeod, αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα στις αίθουσες. Πρωταγωνιστούν οι Kristen Wiig, Shirley MacLaine, Adam Scott, Kathryn Hahn και Sean Penn.

UPDATE: Η Fox απέσυρε το trailer από το YouTube και άλλα μέσα. Μόνο στην Apple μπορείς να το δεις για την ώρα. Θα κάνουμε update με το video όταν επανέλθει.

UPDATE 2: Το trailer μπορείς να το δεις παρακάτω

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ