Τι κρύβεται πίσω από το μυστηριώδες νέο teaser του J.J. Abrams;

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στο εντυπωσιακά καλό «φεγγάρι» που βρίσκεται εδώ και καιρό ο J.J. Abrams, φυσική απόρροια του επερχόμενου πολυαναμενόμενου Star Wars: Episode VII, αλλά και της μεγάλης επιτυχίας του franchise του Star Trek. O 47χρονος σκηνοθέτης, φαίνεται πως δε χάνει στιγμή για να μας εκπλήξει, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το μυστηριώδες teaser video που έκανε την εμφάνιση του στο ίντερνετ και κανείς δε μπορεί να καταλάβει ποιο project αφορά.

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μας αποκαλύπτουν το λογότυπο της εταιρείας παραγωγής Bad Robot και η οθόνη μας γεμίζει με αστέρια – μία αρχή που θα φιγουράρει στα περισσότερα, αν όχι όλα, βίντεο για το νέο Star Wars. Παρ’όλα αυτά, είναι σχεδόν σίγουρο πως το μυστήριο αυτό υλικό, δεν αναφέρεται στις διάσημες διαγαλαξιακές περιπέτειες που όλοι αγαπήσαμε. Φέροντας το όνομα Stranger, θα μπορούσε να αφορά οτιδήποτε, ακόμα και τηλεοπτική σειρά, μιας και η Bad Robot ασχολείται και με παραγωγές στη μικρή μας οθόνη, όπως το Lost και το Fringe.

Είναι προάγγελος του sci-fi αστυνομικού δράματος που ετοιμάζει η εταιρεία ή της πιθανής τηλεοπτικής μεταφοράς της ιστορίας του Stephen King, 11/22/63; Μήπως έχει κάποια σχέση με τα σχέδια της Bad Robot για ταινία εμπνευσμένη από τα δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια Half-Life και Portal; Ή πρόκειται για κάτι τελείως νέο, για το οποίο δεν έχουμε καμία πληροφορία; Τις απαντήσεις φαίνεται να κατέχει ο άνδρας με το ραμμένο στόμα που βλέπουμε στο τέλος του βίντεο και προφανώς δε βρίσκεται σε θέση να μας αποκαλύψει κάτι.

Το σίγουρο είναι πως ότι και να κρύβεται πίσω από το εν λόγω μυστήριο, θέλουμε σαν τρελοί να το δούμε.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*