Το πρώτο κεφάλαιο του Nymphomaniac από τον Λαρς Φον Τρίερ!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Η πρεμιέρα του προκλητικότατου νέου πονήματος του σπουδαίου Λαρς Φον Τρίερ, Nymphomaniac, πλησιάζει(τα Χριστούγεννα η πρεμιέρα) και όλοι περιμένουμε τι έχει να μας παρουσιάσει στη μεγάλη οθόνη ο Δανός. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ταινία θα είναι χωρισμένη σε 8 κεφάλαια, τα οποία μάλιστα θα δωθούν στη δημοσιότητα με μία φωτογραφία και ένα μικρό σχολιασμό από τον ίδιο τον Τρίερ, που έχει δηλώσει πως δε θα ξαναδώσει συνέντευξη, μετά από ένα αμφιλεγόμενο περιστατικό στις Κάννες το 2011.

Ενώ λοιπόν το πρώτο κεφάλαιο επρόκειτο να αποκαλυφθεί αύριο, 28 Ιουνίου, η βρετανική εφημερίδα Guardian το δημοσίευσε σήμερα σε αποκλειστικότητα! Το κεφάλαιο τιτλοφορείται «The Compleat Angler»(κατά πάσα πιθανότητα εμπνευσμένο από το ομότιτλο διήγημα του Izaak Walton με θέμα το ψάρεμα) και παρακάτω μπορείτε να το διαβάσετε στην πρωτότυπη μορφή του, αλλά και μεταφρασμένο στα ελληνικά, μαζί με τη φωτογραφία που το συνοδεύει.  Θυμίζουμε πως στην ταινία, εκτός από την πρωταγωνίστρια Charlotte Gainsbourg, συμμετέχουν και οι Shia LaBeouf, Uma Therman και Willem Dafoe.

Πως μία συνηθισμένη σακούλα με σοκολατάκια μετατρέπεται σε σύμβολο σεξουαλικής νίκης;

Καθώς η Τζο και η έμπειρη φίλη της, B, επιβιβάζονται σε ένα τρένο, στοιχηματίζουν για το ποια θα σαγηνεύσει τους περισσότερους άντρες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το μεγάλο βραβείο θα είναι μία σακούλα με πεντανόστιμα σοκολατάκια, και γρήγορα γίνεται ξεκάθαρο στη Τζο, πως για να κερδίσει θα πρέπει να προσελκύσει το θήραμα ώστε να δαγκώσει το αγκίστρι, σαν επιδέξιος ψαράς.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*