Νέο trailer του «To the Wonder» του Terence Malick

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Του Terence Malick του αρέσει να φιλοσοφεί. Πριν φιλοσοφούσε για την ζωή με το αμφιλεγόμενο “Tree of Life” και τώρα τον έπιασαν οι φιλοσοφικές του αναζητήσεις όσο αφορά τον έρωτα και την αγάπη. Η νέα του ταινία “To the Wonder” σίγουρα παραμένει ένα από τα highlight της φετινής κινηματογραφικής χρονιάς και για άλλη μια φορά θα συζητηθεί όσο λίγες.

Το πρώτο trailer το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες σίγουρα θα σου θύμισε αρκετά το “Tree of Life” με την μουσική, τα πλάνα του και την φωτογραφία του. Το δεύτερο trailer που μόλις κυκλοφόρησε δεν έχει σκοπό να σου αλλάξει την εικόνα αυτή. Πολλά ζουμ ιν στους χαρακτήρες, υπέροχη φωτογραφία από τον Emmanuel Lubezki (σίγουρα θα τον δούμε του χρόνου στα Όσκαρς) και με τους Ben Affleck, Olga Kurylenko, Rachel McAdams και Javier Bardem να τρέχουν και να φιλοσοφούν για την αγάπη και τα λοιπά.

Η απόκοσμη αυτή ομοιότητα με το “Tree of Life” σίγουρα θα κάνει τους εχθρούς του Malick να μείνουν μακριά από τις κινηματογραφικές αίθουσες ή και ακόμα να το κατακρίνουν πριν καλά καλά το δουν. Μπορεί να μην είναι το ίδιο μεγάλη σε διάρκεια (112 λεπτά) όπως η προηγούμενή του (139 λεπτά) αλλά σίγουρα, για άλλη μια φορά, ο Malick θα πετύχει να τραβήξει τα βλέμματα όλα πάνω του με τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις.

Δες το trailer, αλλά και ένα κλιπ από την ταινία, παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ