Σαμουράι και…Keanu Reeves στο trailer του «47 Ronin»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Εδώ και αρκετά χρόνια, η καριέρα του Κιάνου Ριβς έχει πάρει την κατιούσα, με τις επιλογές του να θεωρούνται τουλάχιστον κακές. Στις αρχές του Ιουλίου είχαμε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, Man of Tai Chi, που έχει ήδη βγει στις κινεζικές αίθουσες, ενώ πλέον περιμένουμε να τον δούμε στο «47 Ronin«, ταινία για την οποία υπάρχουν μεγαλύτερες προσδοκίες.

Μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις στο release date, το φιλμ που σκηνοθετεί ο Carl Rinsch(μόνο μικρού μήκους ταινίες έχει να επιδείξει έως τώρα στην καριέρα του) πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα. Φαίνεται πως η ταινία δανείζεται την κεντρική ιδέα από το ομότιτλο έργο του 1941 από τον Kenji Mizogutchi(Ugetsu Monogatari) και αφορά έναν παρία που ενσωματώνεται σε μία ομάδα πολεμιστών που θέλουν να εκδικηθούν τη δολοφονία του αφέντη τους. Εκτός από τον Ριβς, στις οθόνες μας θα δούμε και τη Rinko Kikuchi(την είδαμε πρόσφατα στο Wolverine), τον Hiroyuki Sanada(Wolverine, The Last Samurai) και τον Tanadobu Asano(Thor).

Η αλήθεια είναι πως το trailer δεν καταφέρνει να μας πείσει ιδιαίτερα για την αξία της ταινίας και θα περιμέναμε να δούμε κάτι πιο εντυπωσιακό που αρμόζει στο fantasy epic genre. Ας περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*